FlexiPole sistemi implementirani su u maloprodajama diljem svijeta, od modnih do prehrambenih kuća, do restorana, uključujući velike i male trgovce.

Odaberite svoj naplatni uređaj bilo kojeg pružatelja usluga i isporučit ćemo vam montažno rješenje dizajnirano za vaš odabrani model.

ODLIKE PROIZVODA

  • Jedinstveni klizni zatvarač
  • Mogućnost zaokretanja i pomicanja
  • Robustan proizvod, jednostavan za održavanje i čišćenje, ne ometa NFC ili WiFi
  • Individualno prilagođen “back plate” za naplatni uređaj

Odaberite svoj FlexiPole:

1. Odaberite podnožje

FirstBase

FirstBase se može koristiti s bilo kojim postoljem, što ga čini pogodnim za većinu maloprodaja. Jedinstveni klizni zatvarač standardno je ugrađen.

Klizni zatvarač se može lako otpustiti na stražnjoj strani nosača, čime se terminal može prinijeti izravno kupcu, npr. osobi s invaliditetom. FirstBase se može nadograditi u SafeBase podnožje jednostavnim postupkom.

SafeBase

Podnožje FlexiPole SafeBase s mehanizmom za zaključavanje kliznog zatvarača omogućuje poboljšanu sigurnost kod postavljanja EFT POS uređaja na nosač FlexiPole. Korištenjem ključa onemogućava se pristup naplatnom uređaju sa stražnje strane, odnosno štiti ga od krađe.

SafeBase se može koristiti s bilo kojim postoljem. Na raspolaganju su ključevi koji su jedinstveni za svaki nosač, jedinstveni za svaku maloprodaju ili su univerzalni.

2. Odaberite postolje

Complete

FlexiPole Complete je postolje visine od 15 cm i omogućava prodavačima i kupcu olakšan unos podataka o plaćanju i PIN-a. Complete omogućuje vašem FirstBase ili SafeBase podnožju da se okreće i pomiče prema potrebi.

Compact

FlexiPole Compact je nisko postolje koje osigurava idealno rješenje trgovcima koji žele uštedjeti prostor na blagajni i smanjiti visinu naplatnog uređaja (visina 7 cm). Nudi sve prednosti kao i ostali FlexiPole proizvodi osim rotacije. Postolje ima mogućnost nagiba.

Contour

Zidno postolje FlexiPole Contour omogućuje postavljanje EFT POS uređaja na okomite površine u ograničenom prostoru, poput prodajnih prostora bez blagajničkog pulta, samoposlužnih blagajni, u kioscima, te u vozilima ili na plovilima. Postolje osigurava punu slobodu zaokretanja podnožja s EFT POS uređajem u vodoravnom i okomitom smjeru.

Connect

FlexiPole Connect nudi nisku cijenu i jednostavnu nadogradnju unaprijed instaliranih postolja trećih strana, uključujući SpacePole.

Drive-Thru Handle

FlexiPole Drive-Thru Handle jedinstveno je rješenje za montažu EFT POS uređaja za naplatu na Drive-Thru prozorima. Ovaj svestrani POS nosač kompatibilan je za sve uređaje.FlexiPole DriveThru je prijenosni nosač koji blagajnicima u “drive-thru/drive-in” poslovnicama omogućuje jednostavno prinošenje EFT POS uređaja kupcu u vozilu. Za osoblje, vrijednost ovog proizvoda jest ta da pomoću držača može proširiti svoj domet kako bi s lakoćom i bez dizanja/pomicanja pružili kupcu kartični terminal.

3. Odaberite “Backplate” adapter

FlexiGrip

Univerzalni adapter FlexiGrip može podržati bilo koji naplatni uređaj i idealan je za trgovce koji žele mijenjati svoju tehnologiju plaćanja, zadržati neovisnost kod izbora ili nisu sigurni u izbor naplatnog uređaja. FlexiGrip se može instalirati sa FirstBase ili SafeBase podnožjem.

Backplate

Upotrijebite Backplate adapter kako bi povezali EFT POS uređaj na FirstBase ili SafeBase. Backplate adapter svojim oblikom odgovara mehaničkoj konstrukciji EFT POS uređaja i omogućuje jednostavni i nenametljivi način pričvršćenja uređaja na podnožje.