Sa zadovoljstvom objavljujemo proširenje naše servisne mreže u Hrvatskoj kroz otvaranje novih servisnih točaka u gradovima Pula i Dubrovnik. Nove servisne točke predstavljaju našu predanost u pružanju vrhunske usluge klijentima i partnerima na području Hrvatske i Slovenije. Proširenje podrazumijeva i povećanje kvalificiranog servisnog osoblja, čime jačamo našu sposobnost odgovara na rastuće potrebe naših klijenata, odnosno omogućava bržu i bolju uslugu.

POINTER servisni ured ima sjedište u Zagrebu koji upravlja sa ukupno 7 točaka: Zagreb, Osijek, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik.

Za više informacija javite nam se na sales@pointer.hr

Sa zadovoljstvom objavljujemo proširenje naše servisne mreže u Hrvatskoj kroz otvaranje novih servisnih točaka u gradovima Pula I Dubrovnik. Nove servisne točke predstavljaju našu predanost u pružanju vrhunske usluge klijentima i partnerima na području Hrvatske I Slovenije. Proširenje podrazumijeva I povećanje kvalificiranog servisnog osoblja, čime jačamo našu sposobnost odgovara na rastuće potrebe naših klijenata, odnosno omogućava bržu I bolju uslugu.

POINTER servisni ured ima sjedište u Zagrebu kojim upravlja sa ukupno 7 točaka.

Kontaktirajte nas!